skip to Main Content
SMUKEC - NOGOMETNA ŠOLA ZA ŽIVLJENJE
SMUKEC presega zgolj nogomet

Želimo ustvarjati presečišče nogometnih in drugih strokovnjakov, staršev in otrok ter tako iz nogometne šole postati NOGOMETNA ŠOLA ZA ŽIVLJENJE. Delujemo od leta 2013 in ves ta čas močno poudarjamo vzgojno – izobraževalno komponento. Smukec predstavlja mešanico visoko strokovnega trenerskega pristopa, kvalitetne zabave ter podajanja poučnih življenjskih tem, in sicer predšolskim ter šolskim otrokom.

Športno društvo Smukec tekom celega leta v Novi Gorici organizira Nogometno urico Smukec za predšolske otroke, tekom poletnih šolskih počitnic pa nogometne kampe za otroke od 6-ih let dalje in sicer v Novi Gorici ter Piranu. Nogometni kamp Smukec v Novi Gorici je namenjen otrokom od 6. do 10. leta, Nogometni kamp Mr. Smuk v Piranu pa predstavlja all inclusive nogometne počitnice za otroke od 10. do 13. leta. Poseben izziv pa so organizacije dogodkov (Smukčeva noč, zaključne prireditve, dobrodelni dogodki, organizacija okroglih miz, ulični nogomet,…).

SMUKČEVA VIZIJA

V bližnji prihodnosti želimo prestopiti meje Nove Gorice in Pirana ter razširiti našo blagovno znamko in njene vrednote na nacionalno raven. Poleg tega bi radi organizirali all inclusive nogometne počitnice za mlade od 13. do 16. leta ter na noge postaviti mednarodni nogometni kamp, ki bi poleg osnovnih načel projekta Smukec nudil še učenje tujih jezikov. Prav tako želimo organizirati odprto šolo Smukec, ki bi bila namenjana otrokom, kateri iz različnih razlogov ne morejo ali pa ne želijo biti del nogometnih klubov v tekmovalnem procesu, hkrati pa imajo zelo radi nogomet.

Predanosti, drznosti in ambicij nam ne manjka, saj vemo, da ustvarjamo kvalitetno zgodbo z velikim srcem. In ne pozabite…enkrat Smukec…vedno Smukec…

 

Matej Rožič Mavrič, dolgoletni nogometni reprezentant Slovenije, predsednik Športnega društva Smukec

Simon Rosič Rosko, bivši nogometaš ter trener futsla, idejni vodja projekta “Smukec”

KDO JE SMUKEC?

DRZEN, NE PREDRZEN

VSAK DAN POSKUŠA POSTATI BOLJŠI

ZAUPA SVOJIM SPOSOBNOSTIM

POMAGA DRUGIM

Back To Top